Bestellen

Bestellen

Vanaf de zomer kan je hier weer je bestelling plaatsen voor de oogst van 2024.

Extra vergine olijfolie, biologisch en ongefilterd, rechtstreeks uit Lesbos

Onze olie is verkrijgbaar in een 5-literblik of een 5-literpak. Het laatste is een luchtdichte bag in box met een kraantje. De prijs per blik of pak bedraagt € 79,50.

Door een hier bestelling te plaatsen reserveer je vast een blik of pak olie van de oogst van het najaar van 2024. De olie wordt direct na persing, in december, in Amsterdam bezorgd.

Je kunt je bestelling afhalen (in Amsterdam ZO, Hilversum of Egmond aan den Hoef) of laten bezorgen. De bezorgkosten van 1 pak/blik bedragen € 7,50 in Nederland en € 15 in België. Voor levering van 2 t/m 3 colli zijn de bezorgkosten € 15 in Nederland en € 25 in België. Vanaf 4 colli is de bezorging gratis.

Om je olijfolie in zelf gevulde flesjes cadeau te doen worden bij de olijfolie een vel met acht etiketten geleverd. Heb je meer vellen etiketten nodig, dan kan je dat bij je bestelling aangeven. Ze zijn kosteloos.

Let op: we laten maar een keer per jaar een zending olie uit Lesbos komen. Bestel dus voldoende. We houden slechts een kleine voorraad aan.